Wie zijn wij?

Reeds jaren coach ik zaakvoerders in hun leiderschap.  De laatste jaren heb ik me verdiept in het hosten van groepen en veranderingsprocessen via ‘Art of Hosting’.  Intuïtief bewustzijn heeft een extra dimensie gebracht zowel in mijn leven als in mijn beroepsactiviteit.

Sinds mijn jeugd ben ik betrokken bij de begeleiding van jongeren.  Het verschil kunnen maken voor jongeren en zingeving meegeven is één van mijn passies.

In 2004 is het paardrijden als een hobby in mijn leven gekomen.  Het was leuk om in het bos een ontspannen wandeling te kunnen maken. Door de jaren heen ben ik me gaan toeleggen op het trainen van paarden en ‘paardenlezen’.  Via workshops, trainingen en intervisiegroepen wordt mijn blik voortdurend verruimd zowel in het paardrijden als coachingsaspect.

Deze 3 domeinen coachen, hosten van groepen en paardenlezen zijn organisch gegroeid tot één project : de Wildlife Paddock.

Via onze Wildlife Paddock kan ik mijn passie helemaal vorm geven. Zo zijn onze dag-clinics, paardenkampen en ervaringsdagen voor groepen (jongeren en volwassenen) gegroeid.

Ik wens je alvast een boeiende Wildlife Experience  met je team, gezin of vrienden … of het nu enkel om het avontuur gaat of juist die verdiepingsdagen of een persoonlijk groeiproces…

Yeeeaaa!!! Ivo Bols

Bezieler, Wildlife Paddock

Onze assistenten

Kuddeleider

Karakter:
linksdenkend
extravert
Switcher

Leeftijd:

Cheyenne

Karakter
Rechtsdenkend
Introvert

Leeftijd : 10 jaar

Sue

Karakter
Linksdenkend
Extravert

Leeftijd : 10 jaar

Masdar

Co-kuddeleider – Bitch van de wei

Karakter:
linksdenkend
Extravert

Leeftijd :

 

Harona

Eigenaarspaard

Karakter
Linksdenkend
introvert

Leeftijd : 25 jaar

Woody

Karakter

Linksdenkend
introvert

Leeftijd:

Luna

Koppige Ezel

Karakter:
linksdenkend
Introvert

Leeftijd:

Dakota

Karakter
Linksdenkend
Introvert

Leeftijd : 18 jaar

Katia

Eigenaarspaard

Karakter
Rechtsdenkend
Extravert

Leeftijd: 4 jaar

Salaam