Wie zijn wij?

Reeds jaren coach ik zaakvoerders in hun leiderschap.  De laatste jaren heb ik me verdiept in het hosten van groepen en veranderingsprocessen via ‘Art of Hosting’.  Intuïtief bewustzijn heeft een extra dimensie gebracht zowel in mijn leven als in mijn beroepsactiviteit.

Sinds mijn jeugd ben ik betrokken bij de begeleiding van jongeren.  Het verschil kunnen maken voor jongeren en zingeving meegeven is één van mijn passies.

In 2004 is het paardrijden als een hobby in mijn leven gekomen.  Het was leuk om in het bos een ontspannen wandeling te kunnen maken. Door de jaren heen ben ik me gaan toeleggen op het trainen van paarden en ‘paardenlezen’.  Via workshops, trainingen en intervisiegroepen wordt mijn blik voortdurend verruimd zowel in het paardrijden als coachingsaspect.

Deze 3 domeinen coachen, hosten van groepen en paardenlezen zijn organisch gegroeid tot één project : de Wildlife Paddock.

Via onze Wildlife Paddock kan ik mijn passie helemaal vorm geven. Zo zijn onze dag-clinics, paardenkampen en ervaringsdagen voor groepen (jongeren en volwassenen) gegroeid.

Ik wens je alvast een boeiende Wildlife Experience  met je team, gezin of vrienden … of het nu enkel om het avontuur gaat of juist die verdiepingsdagen of een persoonlijk groeiproces…

Yeeeaaa!!!

Ivo Bols

Bezieler, Wildlife Paddock

Onze assistenten

✞ RIP 25/01/2020

Karakter
Linksdenkend
Extravert
Switcher

Cheyenne, Kuddeleider

Karakter
Linksdenkend
Extravert 

Harona, Co-kuddeleider

Karakter
Linksdenkend
Introvert

Dakota

Karakter
Rechtsdenkend
Introvert

Sue

Karakter
Linksdenkend
Extravert

Masdar

Karakter
Linksdenkend
Introvert

Woody, eigenaarspaard

Karakter
Linksdenkend
Introvert

Katia

Karakter
Linksdenkend
Introvert

Luna

Karakter
Rechtsdenkend
Extravert

Eigenaarspaard

Karakter
Linksdenkend
Matig extravert

Aura

Karakter
Super linksdenkend
Extravert

Jade

Ivo Bols Westernriding & Horsemanship Bitloos Ijzerloos Stalloos paarden paardenkamp paardrijden paddock retreat rijles paardrijles west malle bitloos zonder bit groeigroep vertrouwen zelfvertrouwen vertrouwen non violant communication geweldloze communicatie e-learning online training coaching dagclinic angst leiderschap priveles groepsles jongeren volwassenen gezinnen gezin workshop buddy verzorger vrijwilliger

Wil je graag op de hoogte blijven van onze activiteiten en updates?

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Wildlife Paddock en krijg meteen gratis toegang tot ons e-learningplatform.

Uitschrijven kan altijd!

Wij respecteren je privacy en de e-mailadressen worden niet verder verdeeld!

Aanmelding gelukt, bedankt!

Share This