Loading Events

Groeigroep : een paard trainen… voorbij het stappenplan

19 June 2021

Het rouwproces bij het afscheid van Cheyenne bracht ons van machteloosheid, verdriet, een maatje missen, naar het vaststellen dat Cheyenne binnen de werking van Wildlife Paddock een belangrijke plek invulde. We konden niet anders dan uitkijken naar een nieuw paardje om onze paardenkampen goed te kunnen organiseren.

In deze zoektocht zijn twee nieuwe paarden op ons pad gekomen: Aura en Jade. En we hebben ook beslist deze beiden in de kudde te integreren. Uiteraard moeten deze paarden voorbereid en getraind worden om in onze mensencommunity een plek in te nemen.

Wij zijn steeds op zoek naar manieren om de ervaringen op onze paddock zo veel mogelijk te delen. Hoe kunnen we meer mensen uitnodigen, laten ervaren, laten groeien tot het beste van zichzelf? Het is tevens mijn missie om paard én ruiter gelukkig te maken door anders te communiceren.

Daarom heb ik beslist om deze nieuwelingen te trainen samen met meer mensen en deze unieke ervaring te delen.

Naast 6 ruiters die effectief met de paarden aan de slag gaan, nodigen we ook toeschouwers (max 20) uit om deze ervaring te beleven. Leren begint met observeren!

Kom 5 zondagen leren, we starten op 8 maart !

Meer info en inschrijven.

P.S. Schrijf je in voor 29/02/2020 en ontvang gratis de e-learning ‘Basis grondwerk‘!

Share This Event

  • This event has passed.

Venue

Wildlife Paddock
Steenovenstraat
Westmalle, 2390 Belgium
Phone:
0475/73.04.39
Website:
https://wildlifepaddock.be/routebeschrijving/

Organizer

Wildlife Paddock
Phone:
0475/73.04.39
Email:
wildlifepaddock@gmail.com
Website:
https://wildlifepaddock.be